Οι μορφές του eyeliner


Ένα από τα μυστικά και κρυμμένα όπλα στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας είναι σίγουρα το eyeliner! Προσδίδει στο βλέμμα ένα μυστήριο ενώ μπορεί άνετα να ολοκληρώσει και το μακιγιάζ!

Στην αγορά υπάρχουν πολλά είδη και ολοένα αυξάνονται! Σήμερα θα δούμε κάποια από αυτά τα είδη για να καταλήξουμε σε αυτό που μας εξυπηρετεί περισσότερο.


EyeLiner σε μορφή σκιάς: Σίγουρα πολυχρηστικό προϊόν, αφού σου μπορείς να το εφαρμόσεις και ως σκιά ματιών αλλά και ως eyeliner με βρεγμένο πινέλο. Συνιστάτε για εφαρμογή σε μακιγιάζ που προτιμάς να δείχνει πιο φυσικό και σίγουρα θα σε εκπλήξει η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα μπορέσεις να βρεις στην αγορά.

Μολύβι eyeliner: Για ένα πιο dirty αποτέλεσμα τα eyeliner σε μορφή μολυβιού είναι σίγουρα για εσένα. Με προσοχή στην εφαρμογή για να μην καταλήξεις από μια απλή γραμμή να δημιουργήσεις smokey eyes look. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να το τοποθετήσεις σύρριζα γραμμή των βλεφαρίδων.Στην ίδια κατηγορία θα σε βοηθήσει σίγουρα τα μολύβια σε μορφή Kohl  που είναι ιδανικό για απαλές γραμμές και την εσωτερική γραμμή του ματιού.

Υγρά (Liquid) Eyeliner: Ιδανικό για τις λίγο πιο εξοικειωμένες στην εφαρμογή του eyeliner. Μπορείς να δημιουργήσεις λεπτές έντονες γραμμές, να το αφαιρέσεις εύκολα και σίγουρα είναι το ιδανικό για cat-eye μακιγιάζ.

Eyeliner σε μορφή στυλό ή μαρκαδόρου:  Αν δεν το έχεις με το να κρατήσεις το χέρι σου σταθερό ή είσαι αρχάρια στην εφαρμογή του eyeliner επέλεξε κάτι ανάμεσα σε μολύβι και eyeliner, ένα δηλαδή σε μορφή στυλό ή μαρκαδόρου. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του και δύσκολα μπορείς να κάνεις λάθος. Το βουρτσάκι του δεν είναι ούτε πολύ λεπτό, ούτε πολύ φαρδύ οπότε ουσιαστικά είναι σαν να δουλεύεις ένα μολύβι το οποίο όμως έχει έντονο χρώμα και μεγαλύτερη διάρκεια.

Gel Eyeliner: Αν δεν έχεις περάσει ώρες στον καθρέφτη τοποθετώντας eyeliner καλύτερα απόφυγε το για λίγο ακόμα. Συνήθως τα βρίσκεις σε γυάλινο βαζάκι ή σε σετ μαζί με το πινέλο του. Έχει την μεγαλύτερη διάρκεια από όλα και για αυτό χρησιμοποιείτε συχνά και από επαγγελματίες. Είναι εξαιρετικό για smokey eye και μπορείς να κάνεις εξίσου εύκολα χοντρές γραμμές.

Στο eshop του eVitamins θα βρεις όλους τους παραπάνω τύπους eyeliner και είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που είναι το κατάλληλο για  τις δικές σου ανάγκες!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!