Βιταμίνες που χρειάζεσαι το Καλοκαίρι και όχι μόνο!


Γνωρίζοντας τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που πρέπει να λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, άσχετα που ακόμα έχουμε φθινοπωρινές ημέρες, μπορείτε να διατηρήσετε την υγεία σας και να αποτρέψετε τις αρνητικές επιπτώσεις των χαμηλών επιπέδων των βιταμινών.Η λήψη βιταμίνης C μπορεί επίσης να προστατεύσει το δέρμα σας από τον ήλιο, γιατί δρα ως ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Η βιταμίνη Ε είναι μια ακόμα σημαντική βιταμίνη που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Οι γιατροί πιστεύουν ότι η ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης  Ε μαζί με βιταμίνη C σας προστατεύουν από τις αλλεργίες και τα συμπτώματά τους.

Χαλαρώστε με τη βιταμίνη D.
Εάν όντως σκοπεύετε να περάσετε χρόνο κάτω από τον ήλιο, έχετε υπόψη σας και με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας, ότι μπορείτε να απέχετε για τους καλοκαιρινούς μήνες από τα συμπληρώματα της βιταμίνης D. Ο κύριος λόγος άλλωστε που λαμβάνετε το συμπλήρωμα είναι η έλλειψη του ήλιου κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών και η αδυναμία παραγωγή της βιταμίνης αποκλειστικά από το σώμα. Το καλοκαίρι λοιπόν, που ο ήλιος είναι εκεί για να βοηθήσει το σώμα σας να συνθέσει τη βιταμίνη, τα συμπληρώματα είναι περιττά.Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για τις βιταμίνες που χρειάζεσαι!

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!