Τι αντηλιακό να επιλέξω;


Μην κοιτάς που ο καιρός δεν θυμίζει ακόμα καλοκαιρινό τοπίο. Η ενημέρωση για το σωστό αντηλιακό δεν έχει χρόνο και εποχή!
Αρχικά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι αντηλιακό πρέπει να χρησιμοποιούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είτε είναι Χειμώνας, είτε Καλοκαίρι. Οι ηλιακές ακτινοβολίες παραμένουν ίδιες και σκοπός μας είναι να  αποφύγουμε τις όποιες συνέπειες έχουν πάνω στην επιδερμίδας μας.

Για το σώμα σου μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις ένα αντηλιακό σε γαλάκτωμα που απλώνεται εύκολα ή κάποιο τζελ που είναι συνήθως και πιο δροσιστικό.
Οι άντρες με έντονη τριχοφυΐα καλό είναι να προτιμήσουν κάποιο σπρέι.Φυσικά μπορείς και εσύ να το χρησιμοποιήσεις και ένα πολύ καλό tip είναι να το έχεις και στο ψυγείο πριν την χρήση του για να σε δροσίσει ακόμα περισσότερο.

Καλό είναι επίσης να θυμάσαι πως στις ευαίσθητες ζώνες όπως αυτιά, μύτη, χείλη, ντεκολτέ, το κατάλληλο αντηλιακό είναι σε μορφή στικ.

Σίγουρα κάτι που δεν θα έχεις ακούσει συχνά είναι πως υπάρχουν αντηλιακά ακόμα και με δείκτη προστασίας 70 για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για τις μανούλες αναγνώστριες ποτέ δεν ξεχνάμε και τα παιδικά αντηλιακά  τα οποία πρέπει σίγουρα να εφαρμόζονται μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο και να ανανεώνονται αρκετά συχνά!

Στο site του eVitamins θα βρεις όσα χρειάζεσαι για την αντηλιακή σου προστασία και τις καλοκαιρινές σου βουτιές

Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!