Το θαύμα από το λάδι καρύδαςΤο λάδι καρύδας τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει ολοένα να γίνεται και πιο δημοφιλές! Γνωστό για τις θαυματουργές ιδιότητες του, έχουν βρεθεί πολλές διαφορετικές και ιδιαίτερες χρήσεις του. Τόσο γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητα. Το λάδι καρύδας είναι:
· Αντιφλεγμονώδες
· Αντιμικροβιακό
· Αντιμυκητισιακό
· αντι-ιικό
· Βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών


Ας δούμε όμως παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές χρήσεις του: 

1. Ενυδάτωση – απλά χρησιμοποιήστε μία κουταλιά ελαίου από το βάζο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλο το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού και του προσώπου σας.

2. Κρέμα ματιών – τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια για τη μείωση του πρηξίματος, τις σακούλες, και τις ρυτίδες. Χρησιμοποιήστε το πάνω στα βλέφαρα το βράδυ.

3. Πριν από το ξύρισμα, το λάδι καρύδας θα προετοιμάσει το δέρμα για την αποφυγή βλαβών που προκαλούνται από το ξύρισμα.

4. Aftershave -το λάδι καρύδας θα βοηθήσει να θεραπευτεί το δέρμα σας μετά το ξύρισμα, χωρίς να φράξει τους πόρους.

5. Αποσμητικό – το λάδι καρύδας μόνο του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποσμητικό, αλλά ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι σε συνδυασμό με σκόνη καλαμποκάλευρου/ αραρούτι και μαγειρική σόδα!

6. Ντεμακιγιάζ – χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα και βουτήξτε την στο λάδι καρύδας και θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά λειτουργεί!

7. Προστασία χειλιών – απλά τρίψτε λίγο στα χείλη και δεν λειτουργεί μόνο ως μαλακτικό, αλλά έχει επίσης ένα δείκτη προστασίας περίπου 4 έτσι ώστε να σας παρέχει μια μικρή προστασία!

8. Ραγάδες Κρέμα – το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για το κατεστραμμένο δέρμα. Δεν είναι πανάκεια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει.

9. Απολέπιση σώματος – αναμίξετε λάδι καρύδας και ζάχαρη μαζί και τρίψτε, αυτό είναι όλο! Ξεπλύνετε και το δέρμα σας θα είναι εξαιρετικά μαλακό! Μπορείτε να προσθέσετε μέσα αιθέρια έλαια, εάν θα θέλατε μια συγκεκριμένη μυρωδιά.


Στο eshop του evitamins θα μπορέσεις να βρεις κάθε μορφή από λάδι καρύδας που χρειάζεσαι! 


Επίσης με τον κωδικό Fbeautycorner θα έχεις 5$ έκπτωση για την πρώτη σου αγορά!