Ηot Brunets: Οι celebrities λατρεύουν τα καστανά μαλλιά! Ποια απόχρωση να επιλέξεις…
Eπιστροφή στις αγαπημένες μας, natural αποχρώσεις!Η μόδα θέλει φυσικές αποχρώσεις, καμία υπερβολή και λαμπερά καστανά μαλλιά να αναδεικνύουν τη μεσογειακή ομορφιά μας!

Μπορεί λοιπόν πριν μερικά χρόνια το καστανό χρώμα στα μαλλιά να ακουγόταν… βαρετό όμως σήμερα είναι η επιτομή του σέξι, με τις πιο hot celebrities να ποντάρουν σε brunette looks για να κλέψουν τις εντυπώσεις! Νέες, αστραφτερές, φυσικές αποχρώσεις μεταμορφώνουν τον κομψό, συγκρατημένο χαρακτήρα των καστανών μαλλιών σε υψηλή τέχνη!

Βλέπουμε λοιπόν ότι ενώ οι διάφορες αποχρώσεις του ξανθού έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, το καστανό είναι διαχρονικό. Και αυτό που το κάνει τόσο ενδιαφέρον είναι η μεγάλη γκάμα των αποχρώσεων του αλλά και τα παιχνίδια που μπορείς να κάνεις με ρεφλέ, ανταύγειες και ξανοίγματα που θα σου χαρίσουν την απόχρωση που πάντα ονειρευόσουν!

Ποιες είναι οι brunette τάσεις για τη φετινή σεζόν; Δες τις αποχρώσεις που υιοθέτησαν οι πιο hot celebrities και εμπιστεύσου τις μοναδικές αποχρώσεις της 1ης περιποιητικής βαφής Keratin Color από τον Schwarzkopf για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει:

-Kαστανό:

Βαφή Keratin Color 4.0 Καστανό

-Καστανό κόκκινο:

Βαφή Keratin Color 4.3 Καστανό κόκκινο

-Καστανό σοκολατί:Βαφή Keratin Color 4.6 Καστανό σοκολατί

-Καστανό ανοιχτό:

Βαφή Keratin Color 5.0 Καστανό ανοιχτό

-Καστανό μαρόν:

Βαφή Keratin Color 5.3 Καστανό μαρόν

-Καστανό χρυσό:

Βαφή Keratin Color 5.5 Καστανό χρυσό