Η βαφή μαλλιών στο σπίτι γίνεται παιχνιδάκι με 3 απλά βήματα! Μάθε πως…
Μαθαίνουμε βήμα-βήμα πως θα αποκτήσουμε το τέλειο χρώμα πριν της καλοκαιρινές μας διακοπές!Με την έναρξη της αγαπημένης μας σεζόν, αυξάνεται και η διάθεσή μας για αλλαγές και ανανέωση!

Θέλεις λοιπόν να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στα μαλλιά σου, αλλά δεν έχεις ούτε χρόνο ούτε χρήμα να ξοδέψεις σε κομμωτήρια. Ποιά είναι η λύση; Η , Keratin Color από τον Schwarzkopf! Είναι η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με Κερατίνη και υπόσχεται να σου χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα σε 3 απλά βήματα.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να χαρίσεις στα μαλλιά σου χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά;

Ανακάλυψε τη , που δεσμεύει τη δύναμη της κερατίνης, κλείνοντάς την μέσα σε 3 απλά βήματα που υπόσχονται να χαρίσουν στα μαλλιά σας χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!

Step 1: Πριν τη διαδικασία της βαφής:Η τρίχα αποτελείται σε ποσοστό έως και 90% από Κερατίνη, την πρωτεΐνη που καθορίζει τη δομή και τα χαρακτηριστικά της τρίχας, ενώ παράλληλα προσφέρει όγκο, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά. Όμως με την επίδραση της θερμότητας, των προϊόντων styling και των βαφών η Κερατίνη σταδιακά καταστρέφεται.

Για να ενυδατώσεις ακόμη και τις ξηρές άκρες των μαλλιών σου, αποκτώντας έτσι το ομοιόμορφο χρώμα που ονειρεύεσαι, πριν τη βαφή εφαρμόζεις το Serum Περιποίησης με Κερατίνη στις κατεστραμμένες σου άκρες. Το καινοτομικό pre-treatment serum έρχεται να δώσει τη λύση στις ξηρές και πορώδεις άκρες των μαλλιών καθώς λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, γεμίζοντας τις ρωγμές της, και θέτει τις βάσεις για ένα πλούσιο, όμορφο και μεγάλης διάρκειας χρώμα.

Βήμα 2 Κατά τη διάρκεια της βαφής:

Εύκολα, γρήγορα και με τη σιγουριά που εμπνέει το όνομα του Schwarzkopf μπορείς να αποκτήσει μόνη σου, στο σπίτι, την ιδανική καλοκαιρινή απόχρωση, επιλέγοντας ανάμεσα στις 18 αποχρώσεις Keratin τη δική σου! Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε μαγέψει! Και η διαδικασία…παιχνιδάκι!

Αρκεί να αναμίξεις την κρέμα βαφή με το οξειδωτικό γαλάκτωμα μέσα στο μπουκάλι απλικατέρ, να ανακινήσεις καλά το μίγμα και τέλος νατο εφαρμόσεις στα μαλλιά σου με την χρήση του απλικατέρ!

Κατά τη διάρκεια του χρόνου εφαρμογής, η Περιποιητική Κρέμα Βαφή του Keratin Color, χάρη στο Σύμπλεγμα Κερατίνης που εμπεριέχεται στη φόρμουλά της, προσφέρει στα μαλλιά σου την προστασία που χρειάζονται, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ένα λαμπερό χρώμα με φυσικά ρεφλέ.

Πες αντίο στα σκληρά χρώματα και τα ανομοιόμορφα, μη φυσικά αποτελέματα, χωρίς συμβιβασμούς στην διάρκεια και την κάλυψη! Οι νέες, προηγμένες τεχνολογίες που δημιούργησαν οι ειδικοί του Schwarzkopf αποκλειστικά για το Keratin προσφέρουν 100% κάλυψη των λευκών, ακόμα και στις πιο ξανθές αποχρώσεις. Παράλληλα, η επαναστατική τεχνολογία ελέγχου αμμωνίας (Ammonia Control) που μειώνει αισθητά τη δυσάρεστη οσμή θα μετατρέψει μια για πάντα τη διαδικασία της βαφής σε μια ευχάριστη εμπειρία.Διστάζεις ακόμα να το τολμήσεις μόνη σου; μια βαφή Keratin Color και μερικά μικρά μυστικά θα σου δώσουν εξασφαλισμένα το τ-έ-λ-ε-ι-ο αποτέλεσμα!

Εφάρμοσε την σε άλουστα (2-3ων ημερών) και στεγνά μαλλιά. Ξεκίνησε την εφαρμογή του μίγματος από το περίγραμμα του προσώπου σου. Αν περνάς βαφή μαλλιών για πρώτη φορά, η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται σε όλο το μήκος των μαλλιών για τον ίδιο χρόνο, ενώ στην περίπτωση που επαναλαμβάνεις τη βαφή για να φρεσκάρεις το χρώμα σου, εφάρμοσε πρώτα στις ρίζες και μετά τον ενδεδειγμένο χρόνο αναμονής περνά τη βαφή και στα υπόλοιπα μαλλιά για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Βήμα 3 :Μετά το τέλος της διαδικασίας βαφής:

Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος αναμονής, ξεβγάζεις προσεκτικά και εφαρμόζεις την μαλακτική κρέμα περιποίησης με Κερατίνη (Keratin Care Conditioner). Αυτή, χάρη στη μοναδική της φόρμουλα με Κερατίνη & Κολλαγόνο, λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας μετά τη βαφή για βελτιωμένη ελαστικότητα και εκθαμβωτική λάμψη.

Τόσο απλά, μπορείς να αποκτήσεις το χρώμα που ονειρεύεσαι γι’αυτό το καλοκαίρι!