Ιδανικό Μακιγιάζ για Φθινόπωρο – Χειμώνα 2015!Θέλεις να βρεις όλα τα trends του μακιγιάζ για το φετινό Φθινόπωρο – Χειμώνα; Αναρωτιέσαι ποια χρώματα θα φορεθούν, στις σκιές ματιών; Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ!


Το μακιγιάζ για μια γυναίκα είναι εκείνο το οποίο μπορεί να αναδείξει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, χρησιμοποιώντας πάντα όμως τις σωστές τεχνικές αλλά και τους ανάλογους χρωματισμούς.

Όσο υπέροχα χαρακτηριστικά και αν έχεις, αν δεν ακολουθήσεις σωστά τα tips της μόδας, μπορείς να χαλάσεις όλη σου την εικόνα πολύ εύκολα.

Προσάρμοσε κατάλληλα το στιλ του μακιγιάζ σου με βάση τη νέα μόδα για το Χειμώνα και φυσικά με την επιλογή των ρούχων σου, για να λάμψεις με την παρουσία σου.

Makeup Trends Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα makeup trends του χειμώνα έχουν δύο μέτρα και δυο σταθμά. Από την μία πολύ ελαφρύ γενικά μακιγιάζ με έντονο eyeliner (σχεδόν απαραίτητο σε κάθε look) και από την άλλη αρκετά έντονα χρώματα σε σκιές ματιών.

Η επιλογή είναι καθαρά δική σου για το στιλ που θα επιλέξεις!
Μεταλλικές σκιές ματιών

Χρησιμοποίησε μεταλλικές σκιές για να κάνεις το βλέμμα σου πιο λαμπερό και για πιο glamour style.


Έντονες βλεφαρίδες

Η μόδα για φέτος το χειμώνα επιβάλει μακριές αλλά και έντονες βλεφαρίδες. Οπότε εξοπλίσου με μια καλή μάσκαρα για όγκο και είσαι έτοιμη.

Έντονο Eyeliner και μολύβι

Γενικά το στιλ που προτείνουν οι ειδικοί θα λέγαμε ότι είναι πολύ κοντά σε εκείνο των 60′s. Έντονες γραμμές και μεγάλες έντονες βλεφαρίδες.


Λαμπερό μακιγιάζ

Γενικά το μόνο που δεν θα χρησιμοποιηθεί πολύ φέτος είναι το make up, καθώς η πρόταση για τον χειμώνα είναι το λαμπερό και φυσικό δέρμα.


Nude

Όσο το δυνατόν λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Οι ειδικοί μάλλον αφουγκράστηκαν την επιθυμία των αντρών, για λιγότερο μακιγιάζ.
Λαμπερά χρώματα σκιών

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αντίθεση σε σχέση με όλες τις προηγούμενες προτάσεις, καθώς τα ιδανικά χρώματα είναι τα λαμπερά και έντονα με βασικά το κόκκινο και το μπλε.Εσένα ποια είναι η άποψη σου για την νέα τάση της μόδας για το χειμερινό μακιγιάζ;


ediva