Νέα βερνίκια νυχιών με Gel Finish by Avon Στο σημερινό μου post σας θα ασχοληθούμε με τα νέα βερνίκια της Avon, με gel finish!


Πριν κάποιες εβδομάδες είχα παραγγείλει 3 αποχρώσεις που τις είχα βρει σε προσφορά μέσα στην μπροσούρα, και λίγες μέρες αργότερα έλαβα άλλα δύο βερνίκια από την Avon καθώς ήμουν μέσα στις 50 blogger που επέλεξαν για την προωθητική τους ενέργεια. 
Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Τα νέα βερνίκια της Avon υπόσχονται επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ με εφέ ίδιο σαν να έχετε κάνει gel και μάλιστα χωρίς την χρήση uv λάμπας.
Αν δεν έχετε κάνει ποτέ gel στα νύχια σας, ή ακόμα αν σκέφτεστε να κάνετε, τα συγκεκριμένα βερνίκια θα σας γλυτώσουν από κόπο, χρόνο, έξοδα αλλά και φθορά του νυχιού σας.
Αν αναλογιστείτε ότι κατά μέσο όρο η διάρκεια τοποθέτησης gel είναι περίπου στις 2 ώρες και το κόστος κυμαίνεται περίπου στα 40 ευρώ, τότε σίγουρα καταλαβαίνετε για τι πράγμα σας μιλάω. Για την φθορά του νυχιού δεν θα επεκταθώ τόσο πολύ καθώς εξαρτάται από την τεχνίτρια που θα προτιμήσετε και από τον χρόνο που θα παραμείνει το gel στα νύχια σας!  

Με τα νέα βερνίκια της Avon σε 5 λεπτά το πολύ θα έχετε τέλειο μανικιούρ στο χρώμα της επιλογής σας και με διάρκεια ζωής (έπειτα από δοκιμή που τους έκανα στα δικά μου νύχια), περίπου 7-8 μέρες! Κι όμως τόσο κράτησαν μέχρι να αρχίσω να βλέπω μικρές αλλοιώσεις στο χρώμα! 


Τα τρία πάνω βερνίκια είναι αυτά που είχα αγοράσει εγώ από αντιπρόσωπο της Avon και τα δύο κάτω είναι αυτά που μου στάλθηκαν.
Θεωρώ και τις 19 αποχρώσεις που είναι διαθέσιμες άκρως δελεαστικές, αφού και εγώ η ίδια δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω! Βρίσκω βέβαια λίγο αρνητικό αλλά όχι και τραγικό, το γεγονός πως αναγράφει μόνο πάνω στις συσκευασίες τα ονόματα των βερνικιών και όχι και πάνω στα ίδια τα βερνίκια.
Ένα υπέροχο φλογερό κόκκινο κατάλληλο για όλες τις εποχές!

Μου έκανε εντύπωση πως και με μία στρώση το κόκκινο μπορούσε άνετα να αναδείξει το χρώμα του! Βέβαια εννοείται το πέρασα δύο στρώσεις για καλύτερο αποτέλεσμα!

Το συγκεκριμένο χρώμα θα το χαρακτήριζα ως ένα ρομαντικό "σάπιο μήλο".Σίγουρα όμως για να αναδειχτεί το χρώμα του θέλει δύο στρώσεις καθώς με τη μία μόνο κάνει "νερά".
Ξέρεις ήδη πως λάτρεψα αυτή την απόχρωση και μόνο που βλέπεις το χρώμα!


Ένα υπέροχο κοκκινοφούξια χρώμα τέλειο για το καλοκαίρι!

Το απόλυτο χρώμα για το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα αυτό!Παρόλο που δεν ήμουν και τόσο λάτρης στο πορτοκαλί, θεωρώ πως η συγκεκριμένη απόχρωση το κάνει να φαίνεται πολύ γλυκό σαν χρώμα!


Το ΛΑ-ΤΡΕ-ΨΑ!!! Κυριολεκτικά όμως το λάτρεψα!

Αρκετά τολμηρό χρώμα αλλά ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερο που μπορεί πραγματικά να αλλάξει και να ανανεώσει όλη την εμφάνιση σου!
Προς το τέλος κράτησα να σας δείξω φωτογραφίες από τα πινελάκια των βερνικιών τα οποία βρίσκω αρκετά πρακτικά, αφού κάνουν την εφαρμογή παιχνιδάκι!
Η αρχική τιμή των βερνικιών είναι στα 9,90€ 
Μπορείτε όμως να τα πετύχετε σε προσφορά αρκετές φορές στα 5,50€
Εγώ συγκεκριμένα αγόρασα τα 3 βερνίκια στα 12 ευρώ, μια προσφορά που βρήκα αρκετά δελεαστική!
Αν θες να κοιτάξεις καλύτερα και τις υπόλοιπες αποχρώσεις η Avon στην σελίδα τους στο facebook έχει τα βερνίκια ένα ένα, εδώ : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.883013411724676.1073741919.114336388592386&type=1

Τέλος, μπορείς να τα προμηθευτείς αποκλειστικά μέσα από αντιπρόσωπο και ακόμα και αν δεν γνωρίζεις κάποιον σίγουρα κάνοντας μία ερώτηση μέσα στην σελίδα τους θα βρεις αρκετούς!
Επίσης μπορείς να αγοράσεις και Online από εδώ: http://www.shopavon.gr/
Η επίσημη σελίδα της Avon: https://www.facebook.com/AvonGreece?hc_location=timelineΕσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα καινούργια βερνίκια; Και αν όχι, για πιο σε έβαλα σε πειρασμό;;;

Stay tuned και μέχρι τότε....τα ξαναλέμε σε επόμενο post !!!!

pink_queen..