Η ESTÉE LAUDER ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ CLEAR DIFFERENCE

Καινοτομίες που καταπολεμούν τα σπυράκια
από τους ‘’Ειδικούς’’ στους Ορούς Περιποίησης

Η Διαφορά είναι Ξεκάθαρη!

Πρόσωπο καθαρό, που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση με την εξελιγμένη λύση για τα σπυράκια – τη ΝΕΑ Clear Difference από την Estée Lauder, τη μάρκα των ‘’ειδικών’’ στους ορούς περιποίησης. 
Η ΝΕΑ σειρά Clear Difference είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ταχείας δράσης σύστημα με δραστικά συστατικά, το οποίο αποτελείται από τον ΝΕΟ ορό Clear Difference Advanced Blemish Serum και τη ΝΕΑ σύνθεση Clear Difference Targeted Blemish Treatment – προϊόντα ήπια αλλά αποτελεσματικά, σχεδιασμένα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και να μειώνουν θεαματικά τα σπυράκια. Αυτές οι υψηλών επιδόσεων καινοτομίες αποκαθιστούν την ισορροπία του δέρματος, κι έτσι καταπολεμούν τα σπυράκια αλλά και προλαμβάνουν την εμφάνιση νέων. Επιπλέον, η Estée Lauder παρουσιάζει τη ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35, η οποία συμβάλλει στην προστασία του δέρματος και καλύπτει τις ατέλειες.

«Τα σπυράκια δεν προβληματίζουν μόνο τους εφήβους – η πρόληψη της εμφάνισής τους αποτελεί βασική έγνοια για τις γυναίκες σήμερα» λέει η Δρ. Nadine Pernodet, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Βασικής Επιστημονικής Έρευνας – Έρευνας & Ανάπτυξης, του Ομίλου Estée Lauder.  «Αυτό το νέο σύστημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει τα σπυράκια διακόπτοντας τον κύκλο που προκαλεί την εκδήλωσή τους και να μειώνει σημαντικά την εμφάνιση τους, όπως επίσης και την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων». 

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την αυθεντία της Estée Lauder στην περιποίηση και την επανόρθωση της επιδερμίδας, η ΝΕΑ Clear Difference έχει ισχυρή δράση αλλά είναι αρκετά ήπια και επομένως κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Οι φιλικές προς την επιδερμίδα, μη λιπαρές συνθέσεις της δεν ξηραίνουν την επιδερμίδα και δεν προκαλούν ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ελέγχουν τη λιπαρότητα και βοηθούν συνδυαστικά την επιδερμίδα να ξαναγίνει και να παραμείνει πραγματικά διαυγής, λεία και λαμπερή. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη – το δέρμα δείχνει πιο καθαρό και πιο υγιές σε μία μόνο εβδομάδα. Σε μία μόνο μέρα, το Clear Difference Targeted Blemish Treatment μειώνει κατά 22% τα ενεργά σπυράκια. Και τα αποτελέσματα γίνονται καλύτερα μέρα με τη μέρα. 

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ
Τα σπυράκια συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών ακόμα και μετά την εφηβεία, και πυροδοτούνται από παράγοντες όπως οι ορμονικές διακυμάνσεις, το στρες, οι επιθέσεις του περιβάλλοντος και ο ανεπαρκής καθαρισμός. Αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν στο δέρμα τις συνθήκες εκείνες που προκαλούν τα σπυράκια. Ειδικοί στην επανόρθωση και την αντιγήρανση, οι επιστήμονες της Estée Lauder ανέπτυξαν για τη ΝΕΑ σειρά Clear Difference μια πολύπλευρη προσέγγιση για καθαρή επιδερμίδα – τη ΝΕΑ Triple Action Clarity Technology (Τεχνολογία Τριπλής Δράσης – Διαύγειας). Αυτή η ολοκληρωμένη, αποκλειστική τεχνολογία, που περιλαμβάνει ένα ειδικό μίγμα Σαλικυλικού Οξέως, Γλυκοζαμίνης και Laminaria Saccharina, δρα με τρεις τρόπους:

·         Καταπολεμά τα σπυράκια σταματώντας τον κύκλο της εμφάνισής τους – Με την αποδεδειγμένη δύναμη του Σαλικυλικού Οξέως, το ΝΕΟ σύστημα Clear Difference είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει και να περιορίζει τα σπυράκια. Καθαρίζουν οι πόροι, αφαιρούνται οι ρύποι και τα κατάλοιπα από το δέρμα, ενώ τα σπυράκια ελαχιστοποιούνται. Με συνεχή χρήση, αυτό το σύστημα αντιμετωπίζει τα σπυράκια προλαμβάνοντας την ένταση και τη συχνότητα της εμφάνισής τους στο μέλλον. 

·         Καθαρίζει και Καταπραΰνει την επιδερμίδα – Με υψηλή περιεκτικότητα σε Γλυκοζαμίνη, ένα φυσικό καθαριστικό της επιδερμίδας, παράγωγο της ζάχαρης, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ομαλοποιεί τη φυσική κυτταρική ανανέωση του δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν θαμπή όψη. Αυτό προλαμβάνει την φραξη των πόρων από ρύπους, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο να εμφανιστούν σπυράκια. Ένα ισχυρό, καταπραϋντικό μίγμα από Εκχύλισμα Φυκιών, Σακχαρόζη και Καφεΐνη συμβάλλει στη μείωση της ερυθρότητας και ελαχιστοποιεί τους ερεθισμούς που συνδέονται με τα σπυράκια. Το δέρμα δέχεται αμέσως μια καταπραϋντική αίσθηση ενυδάτωσης και αποκτά πιο απαλή, πιο καθαρή υφή.

·         Ελέγχει τη Λιπαρότητα & Μειώνει την Εμφάνιση των Πόρων – Ένα φυσικό θαλάσσιο εκχύλισμα (Laminaria Saccharina) ελέγχει τη λιπαρότητα καθαρίζοντας τους φραγμένους πόρους και μειώνοντας ορατά την εμφάνιση τους, ώστε να φαίνονται σημαντικά μικρότεροι. Το δέρμα αποκτά φυσική όψη γεμάτη φρεσκάδα.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ
Το  ΝΕΟ Clear Difference Advanced Blemish Serum και το ΝΕΟ Clear Difference Targeted Blemish Treatment, δύο ήπια αλλά δραστικά προϊόντα, βοηθούν συνδυαστικά το δέρμα να ανακτήσει και να διατηρήσει την καθαρότητα και την απαλότητά του.

ΝΕΟ Clear Difference Advanced Blemish Serum
Ανεπτυγμένος από τους ειδικούς της Estée Lauder, αυτός ο ορός πολλαπλής δράσης, με δραστικά συστατικά, περιλαμβάνει τη ΝΕΑ Triple Action Clarity Technology, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σπυράκια στην πηγή τους, να τα θεραπεύει και να ελαχιστοποιεί την ένταση και τη συχνότητα της εμφάνισής τους. Η ήπια σύνθεσή του, ειδικά σχεδιασμένη για να καταπολεμά τα σπυράκια και να τελειοποιεί την επιφάνεια της επιδερμίδας, εμποδίζει αποτελεσματικά τα σπυράκια να εμφανιστούν και αποτρέπει τη γυαλάδα του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των πόρων. Ενυδατώνοντας το δέρμα με κάθε εφαρμογή, αυτός ο ορός ελέγχει τη λιπαρότητα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς, ενώ η ήπια σύνθεσή του επιτρέπει την καθημερινή χρήση προσφέροντας ιδανική, λεία υφή. Το δέρμα φαίνεται απίστευτα πιο διαυγές και αποκτά αίσθηση φρεσκάδας, καθαρότητας και απαλότητας. Άνετη και ελαφριά, η μεταξένια, ρευστή σύνθεσή του περιλαμβάνει ένα ελαφρώς αρωματισμένο, ευωδιαστό μίγμα βοτάνων με δροσερές νότες μέντας και ευκαλύπτου.

ΝΕΟ Clear Difference Targeted Blemish Treatment
Για στοχευμένη, τοπική δράση, η σύνθεση του ΝΕΟΥ Clear Difference Targeted Blemish Treatment περιλαμβάνει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε Τεχνολογία Triple Action Clarity. Αυτή η θεραπεία ταχείας δράσης καταπολεμά τα υπάρχοντα σπυράκια διεισδύοντας γρήγορα στο δέρμα για να μειώσει άμεσα την εμφάνισή τους, ενώ ελαχιστοποιεί την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Αν εφαρμοστεί με το πρώτο ίχνος ερεθισμού, αυτή η στοχευμένη σύνθεση θα εμποδίσει τα σπυράκια να μεγαλώσουν, ώστε το δέρμα να δείχνει λείο, άνετο και καθαρό. Η ελαφριά σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και δεν φαίνεται κάτω από το μακιγιάζ. Με απλικατέρ roller ball (μπίλια), ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή πάντα και παντού. Το ΝΕΟ Clear Difference Targeted Blemish Treatment διαθέτει ένα αρωματικό μίγμα από δροσερή μέντα και ευκάλυπτο. Κατάλληλο για γυναίκες κάθε φυλετικής καταγωγής.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΥΦΗ
Το τελευταίο βήμα του συστήματος είναι η ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 που ενυδατώνει, προστατεύει, τελειοποιεί, ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Συμπληρώνοντας τέλεια τα προϊόντα της ΝΕΑΣ σειράς Clear Difference που καταπολεμούν τα σπυράκια, αυτή η μη λιπαρή σύνθεση πολλαπλής δράσης εξισορροπεί τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα ενυδάτωση και έλεγχο της λιπαρότητας. Χρωστικές ουσίες που διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας εξουδετερώνουν αμέσως την ερυθρότητα και καλύπτουν τα σημάδια που οφείλονται στα σπυράκια, τους πόρους και τις ατέλειες, ενώ τα καταπραϋντικά συστατικά της συμβάλλουν στη μείωση της εμφάνισης ερυθρότητας και ερεθισμών. Διαθέσιμη σε δύο ημιδιάφανες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε μια μεγάλη γκάμα από χρωματικούς τόνους δέρματος – Light, Medium– η ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 κάνει το δέρμα να δείχνει απαλό, καθαρό και φυσικά όμορφο.  Επιπλέον, αυτή η κρέμα BB δεν προκαλεί ακμή, και δεν φράσσει τους πόρους.

Η ΝΕΑ σειρά Clear Difference είναι ιδανική για γυναίκες που εμφανίζουν σπυράκια. Μη λιπαρή, δεν προκαλεί ακμή, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη. Επίσης η ΝΕΑ Clear Difference Complexion Perfecting BB Creme SPF 35 δεν περιέχει άρωμα.

Η ΝΕΑ Clear Difference θα είναι διαθέσιμη στα σταντ της Estée Lauder από τον Μαϊο 2014.