Πώς θα φορέσεις ματ κραγιόν!
Τα λαμπερά χείλια είναι πλέον πολύ ξεπερασμένα αν και έχουν πολλά θετικά, επίσης δεν αρέσουν και καθόλου στον αντρικό πληθυσμό.Πες αντίο λοιπόν και γνώρισε τα νέα ματ κραγιόν που υπάρχουν πλέον σε ότι αποχρώσεις θέλεις! Είναι λίγο πιο ιδιαίτερο από το κλασσικό κραγιόν, τα ματ κραγιόν θα ανεβάσουν το μακιγιάζ σας σε άλλο επίπεδο.

Υπάρχει βέβαια ένα πρόβλημα. Τα ματ χείλη είναι βέβαια το σημαντικότερο trend ομορφιάς φέτος αλλά είναι δύσκολο απλώσεις. Γι' αυτό ανακαλύψαμε κάποια tips and tricks που θα κάνουν τη ζωή πιο εύκολα.
Πριν το βάλεις.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρεις για τα ματ κραγιόν είναι ότι φαίνονται τα πάντα. Αν τα χείλη σου είναι ξηρά θα φαίνονται ακόμα πιο χάλια. Για να το αποφύγεις πρέπει να προετοιμάσεις τα χείλη σου κατάλληλα. Απολέπιση και ενυδάτωση είναι τα δυο απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνεις για να είναι μαλακά και λεία.Πώς θα το βάλεις.

Πριν απλώσεις το κραγιόν σου, ξεκίνα κάνοντας το περίγραμμα αλλά και το γέμισμα με ένα μολύβι, κατά προτίμηση στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν που έχεις επιλέξει. Αυτό θα προετοιμάσει τα χείλη σου και το κραγιόν θα κρατηθεί στη θέση του. Το καλύτερο είναι να απλώσεις το κραγιόν σου με το κατάλληλο πινελάκι, έτσι δεν πρόκειται να ξεφύγεις και από τα όρια των χειλιών σου. Μετά, πιάσε μια μπατονέτα και ένα concealer και καθάρισε το κραγιόν σου όπου είχες ξεφύγει. Πρέπει να θυμάσαι ότι τα ματ κραγιόν κατά τη διάρκεια της ημέρας "χαλάει" και το να το ξανά απλώσεις είναι λίγο διαδικασία. Βάλε λίγο balm ή βαζελίνη στα χείλη σου και μετά με ένα χαρτί τράβα το με ταμποναριστές κινήσεις, μετά με ένα πινελάκι άπλωσε το πάλι όπως πριν!Πώς να το φορέσεις.

Ένα ματ κραγιόν τραβάει τη προσοχή, γι' αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις το υπόλοιπο σου μακιγιάζ πολύ απλό και άσε τα χείλη σου να είναι το επίκεντρο.
Επιμέλεια Δάφνη Κυρίτση - Μπράνντλ


boro.gr