Μυστικά για την εφαρμογή του lip gloss by BeautytestboxΤο lip gloss είναι ένα προϊόν μακιγιάζ, χρήσιμο και απαραίτητο για κάθε γυναίκα!Το lip gloss τα χείλη μας να φαίνονται πιο λαμπερά και ζουμερά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν για extra λάμψη. Θα το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις ή ακόμη και άχρωμο.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται όταν εφαρμόζετε το lip gloss μόνο του, διότι μπορεί να ξηράνει τα χείλη σας, ακριβώς όπως και τα κραγιόν. Για αυτό θα σας συνιστούσαμε να εφαρμόσετε ένα ενυδατικό lip balm πριν το αγαπημένο σας gloss.
Στα lip gloss με χρώμα, για τέλεια εφαρμογή, δοκιμάστε να απολεπίσετε τα χείλη σας, έτσι ώστε να διώξετε να νεκρά κύτταρα. Αν επιλέξετε μία έντονη απόχρωση, όπως για παράδειγμα κόκκινο χρώμα, εφαρμόστε πρώτα μολύβι χειλιών για να πιο σταθερό αποτέλεσμα.
Για να έχετε καλύτερη άποψη για την υφή του lip gloss σας, (λιπαρή η κολλώδης) εφαρμόστε μικρή ποσότητα στην εξωτερική πλευρά του χεριού σας και απλώστε με το δάχτυλο.
Για πιο «πλούσια» χείλη, κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με μολύβι σε nude απόχρωση και στην συνέχεια γεμίστε τα χείλη σας με το σκουρόχρωμο lip gloss σας.
Για πιο εύκολη χρήση, επιλέξτε το lip gloss σας σε γήινη, ουδέτερη απόχρωση, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις σας.
Για μακρά διάρκεια και σταθερότητα, εφαρμόστε ταμποναριστά μικρή ποσότητα Fond de Teint πριν το lip gloss σας.

http://www.beautytestbox.com/