Μόνιμο Μακιγιάζ… αφιερωμένο στις γυναίκεςΈνας σοφός είπε κάποτε ότι η πραγματική ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται όταν αυτή βγαίνει από το ντους… Προφανώς, θα εννοούσε ότι εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε πάντα τόσο όμορφες, όσο δείχνουμε με το μακιγιάζ μας.Και γιατί να το πιστεύουν αυτό οι άνδρες;

Γιατί να μας βλέπουν άβαφτες και άχρωμες τα πρωινά που ξυπνάμε;
Γιατί να αγχωνόμαστε όταν ιδρώνουμε το καλοκαίρι ότι το μακιγιάζ μας θα«τρέξει»;
Γιατί να μην φαινόμαστε όμορφές και φρέσκες και στο γυμναστήριο;
Γιατί να μην απολαμβάνουμε τις διακοπές μας χωρίς ούτε ένα καλλυντικό στην τσάντα μας, αλλά με ωραίες φωτογραφίες;
Και γιατί να μην είμαστε όμορφες και περιποιημένες όλο το 24ώρο, χωρίς να ξοδεύουμε χρόνο για αυτό; Ακόμα βγαίνοντας και από το ντους!

Σας φαίνεται αδύνατο αυτό; Και όμως, κάνετε λάθος!!!

Με την μοναδική τεχνική του Μόνιμου Μακιγιάζ θα φαίνεστε και θα είστε πιο όμορφες και ξένοιαστες από ποτέ! Επειδή τα χρώματα του Μόνιμου Μακιγιάζ δεν «φεύγουν» με κανένα τρόπο, αλλά εξασθενούν σιγά-σιγά με το πέρασμα του χρόνου, αυτό θα γίνει απόλυτα δικό σας – η φυσική σας ομορφιά!
Your Real Beauty!

Το ποιοτικό Μόνιμο Μακιγιάζ φαίνεται φυσικό, δεν «διαβάζεται» στο πρόσωπο, αλλά «δένει» αρμονικά με όλα τα χαρακτηριστικά και το γενικό στιλ της γυναίκας. Ξεχωρίζει για τις τέλειες γραμμές του, για σωστά τονισμένα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ βελτιώνει τις ατέλειες, δίνει χρώμα σε θαμπά πρόσωπα, φρεσκάρει και ανανεώνει.

Πολλές γυναίκες κάνουν Μόνιμο Μακιγιάζ για να μην χρειάζεται να μακιγιάρονται καθημερινά, άλλες θέλουν να τονίσουν τα ωραία τους χαρακτηριστικά, άλλες να διορθώσουν μια ασυμμετρία στο πρόσωπό τους, άλλες επιθυμούν όμορφα και σωστά σχηματισμένα από επαγγελματία φρύδια, χείλη ή eyeliner…

Οι λόγοι για να γίνει το Μόνιμο Μακιγιάζ είναι πολλοί, και η κάθε γυναίκα έχει τον δικό της λόγο για να το κάνει!

Το Μόνιμο Μακιγιάζ γίνεται στα :

Βλέφαρα (eyeliner, εφέ μολυβιού, σκιά)
Χείλη (full lips, περίγραμμα & γέμισμα, τεχνική 3D)
Φρύδια (τεχνική τρίχα-τρίχα)
Μάγουλα (ρουζ)

Πηγή: myworld.gr