Τι πρέπει να περιέχει η καλοκαιρινή τσάντα σας;


Η τσάντα που κρατάτε στις πρωινές εμφανίσεις σας και στην παραλία.Τις καλοκαιρινές ημέρες μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να βρεθείτε στην παραλία, αν δεν έχετε δουλειά. Γι αυτό το λόγο καλό είναι να αποφεύγετε να κρατάτε δερμάτινες τσάντες στις πρωινές σας εμφανίσεις. Προτιμήστεψάθινη, υφασμάτινη ή πλαστική τσάντα και συνδυάστε τη με το υπόλοιπο look σας.

Η συγκεκριμένη τσάντα πρέπει απαραιτήτως να έχει κάποια πράγματα που σας χρησιμεύουν τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ένα καπέλο: Φροντίστε να τσαλακώνεται εύκολα, έτσι ώστε να μην πιάσει χώρο στην τσάντα σας. Επίσης καλό θα είναι να το φοράτε για να προστατευτείτε περισσότερο από τον ήλιο.
Μία αντηλιακή για πρόσωπο και σώμα: Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ανανεώνετε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το αντηλιακό σας.
Ένα αντιβακτηριδιακό spray: Είναι απαραίτητο χειμώνα, καλοκαίρι. Προτιμήστε ένα μικρό μπουκαλάκι σε μορφή spray ή gel. Χρησιμοποιήστε το να απολυμάνετε τα χέρια σας ή στο μπάνιο ενός εξωτερικού χώρου.
Μία lotion σώματος: Για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας όποτε χρειαστεί.
Ένα lip balm χειλιών με δείκτη προστασίας: Μην ξεχνάτε να προστατεύετε και τα χείλη σας από τον ήλιο. Επίσης πρέπει μα το ανανεώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.
Concealer: Σε μία πρόσκληση για καφέ, θα πρέπει να έχετε κάτι στην τσάντα σας για να καλύψετε ατέλειες.
Ενυδατικό νερό ή μαντηλάκια προσώπου: Θα δροσίσουν το πρόσωπό σας και θα το καθαρίσουν από το καυσαέριο της πόλης. jenny.gr