Εριέττα Κούρκουλου!-Μια νέα σχεδιάστρια ρούχων...Κυκλοφόρησε η συλλογή των ρούχων της “Lon!nk Fashion”.Η κόρη της κομψής Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου μπήκε για τα καλά στο χώρο της μόδας. Συνδύασε δύο μεγάλες αδυναμίες της, τα τατουάζ και την αγάπη της για τα ζώα. Δημιούργησε ρούχα που προορίζονται για ανθρώπους με αγάπη για τη μόδα, το ιδιαίτερο στυλ και τα tattoo, αναφέρει στη σελίδα του site.

Η Lov!nk Fashion μέσα από τις δημιουργίες και τη δράση της, στοχεύει ταυτόχρονα και στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Όλα τα κέρδη της Lov!nk θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ενίσχυση του σωματείου «Save A Greek Stray», το οποίο προφυλάσσει τα αδέσποτα ζώα.

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει τεράστια αδυναμία στα tattoo. Στο σώμα της έχει πάρα πολλά, δύο από αυτά είναι το πρόσωπο της μητέρας της και του πατέρα της. Η ίδια διαθέτει ένα άκρως μοντέρνο στιλ με ιδιαίτερες rock πινελιές. Είναι ένα φρέσκο και νεανικό κορίτσι που εκπέμπει ευχάριστη διάθεση. Κάθε της εμφάνιση είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Η εμφάνισή της στο χώρο της μόδας είναι δυναμική και σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά. Μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες της στο site που έχει δημιουργηθεί και να κάνετε τις αγορές σας.