Σέξι μπούκλες σε 5 βήματα με ρόλεϊ

Θέλεις τέλεια κυματιστά μαλλάκια με σέξι μπούκλες που δείχνουν φυσικές χωρίς όμως να κάνεις κακό στην τρίχα σου.


Τότε η απάντηση έχει το όνομα ρόλεϊ που ούτε χρειάζονται τον θερμό αέρα , ούτε είναι εργαλεία στάιλιγνκ που ταλαιπωρούν την τρίχα σου ενώ σου χαρίζουν τις μπούκλες των ονείρων σου!Γενικά: διάλεξε τα ρόλεϊ εκείνα με τα οποία θα πετύχεις τις μπούκλες που θέλεις. Σκέψου πώς θέλεις να είναι οι μπούκλες σου: πολύ σφιχτές και σγουρές ή σαν ανάλαφρα κύματα χαλαρές να πέφτουν στους ώμους; Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να διαλέξεις μικρά ρόλεϊ που "κπουμπώνουν" έτισ ώστε να εξασφαλίσεις την έντονη μπούκλα ενώ στην δεύτερη ακόμη και τα ρόλεϊ εκείνα που δεν κλέινουν γύρω από την τρίχα σου είναι ιδανικά για να σου δώσουν το επιθυμητό σχήμα!

Βήμα πρώτο:
το κατάλληλο λούσιμο! Το μαλλάκι σου πρέπει να είναι καλά λουσμένο γιατί η μπούκλα είναι ένα απαιτητικό χτένισμα! Το κατάλληλο σαμπουάν για μπούκλες ? αν έχεις σπαστά μαλλάκια- και το σωστό μαλακτικό αλλά και η μάσκα που δεν ξεβγάζεται για αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμη περισσότερο είναι τα ιδανικά για ένα τέλειο λούσιμο. Μην ξεχνάς ότι το λούσιμο είναι ιεροτελεστία και πρέπει να του δώσεις την ανάλογη προσοχή που αξίζει μιας και δεν αποκλείεται να έχεις τα ρόλεϊ για όλο το βράδυ στο κεφαλάκι σου!

Βήμα δεύτερο:
επειδή με τα ρόλεϊ δεν έχεις τον θερμό αέρα για να μπορέσει να εισχωρήσει στην τρίχα και να της δώσει εύκολα άλλα σχήμα έτσι καλά θα κάνεις να βάλεις μια λοσιόν που θα σε βοηθήσει να δώσεις σχήμα στα μαλλάκια σου. Στέγνωσε τα και βάλε την κρεμούλα που θα τους δώσει την φόρμα που θέλεις . Στο εμπόριο θα βρεις εκείνες για σγουρά μαλλιά που είναι ιδανικές για τις μπούκλες που θέλεις να πετύχεις!

Βήμα τρίτο:
χώρισε τα μαλλάκια σου σε μέρη για να είναι πιο εύκολο να πετύχεις τις σωστές μπούκλες. Έτσι είναι και πιο εύκολο να βάλεις τα ρόλεϊ και στα μέρη στο κάτω μέρος του κεφαλιού. Χώρισε λοιπόν τα μαλλάκια σου πρώτα σε μια ενότητα στο επάνω μέρος και στη συνέχεια στα πλάγια και τα μέρη στο κάτω κομμάτι του κεφαλιού.

Βήμα τέταρτο:
ξεκίνησε από τα μέρη στο κάτω μέρος του κεφαλιού και συνέχισε πηγαίνοντας προς την κορυφή του κεφαλιού. Πάρε λοιπόν το ρόλεϊ σου και τύλιξε την τρίχα σου προς τα επάνω και ασφάλισε το αποτέλεσμα «κλείνοντας» το «κούμπωμα» του αν έχει. Αν βλέπεις ότι έχεις πρόβλημα να τυλίξεις το ρόλεϊ από κάτω ξεκίνησε από τη μέση περίπου της τρίχας και στη συνέχεια γύρισε την τρίχα σου. Αν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο τότε δεν έχεις παρά να πάρεις τη λακ και να ψεκάσεις λιγάκι σε εκείνο το σημείο.

Βήμα πέμπτο:
επανέλαβε πολλές φορές με κάθε ενότητα μαλλιών , αφήνοντας το επάνω μέρος για το τέλος! Άφησε τα ρόλεϊ να ...δράσουν αρκετές ώρες αφού όσες περισσότερες ώρες τόσο το καλύτερο, ενώ καλό θα ήταν να τα αφήσεις να δώσεις σχήμα στα μαλλιά σου και κατά τη διάρκεια τη νύχτας.
Βήμα έκτο: άφησε ελεύθερα τα ρόλεϊ και «άνοιξε» με τα δάχτυλα σου τα μαλλάκια σου για να δεις το αποτέλεσμα! Ψέκασε με λακ και είσαι έτοιμη με τις πιο σέξι μπούκλες του καλοκαιριού!

womenonly.gr