18 Ιδέες για χρώματα μαλλιών

Το χρώμα μαλλιών που θα επιλέξει η κάθε γυναίκα είναι πολύ σημαντικό όσον αφορά την συνολική της ομορφιά.
Ορισμένες φορές μάλιστα, το χρώμα μαλλιών είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άλλοι. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα μαλλιών σε όλες τις γυναίκες. Παρακάτω παρουσιάζουμε ορισμένα πολύ ωραία χρώματα μαλλιών και αποχρώσεις, ενώ παράλληλα αναφέρουμε ορισμένες στιλιστικές συμβουλές για πιθανά χρώματα που σας ταιριάζουν. Συμβουλές για την επιλογή του χρώματος των μαλλιών


Τα καστανά μαλλιά
Οι αποχρώσεις του καστανού ταιριάζουν καλύτερα στα φυσικά χρώματα της σύγχρονης Ελληνίδας, γεγονός που της προσδίδουν μια φυσική ομορφιά και γοητεία. Το καστανό είναι ένα χρώμα που τραβάει τα βλέμματα σταδιακά και είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να μένουν αξέχαστες. Οι αποχρώσεις του καστανού ταιριάζουν καλύτερα στις γυναίκες που έχουν δροσερό τόνο δέρματος. Αν οι φλέβες σας στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα σας έχουν έχουν χρώμα προς το μπλε, τότε μάλλον σας ταιριάζουν καλύτερα τα καστανά μαλλιά.

Τα ξανθά μαλλιά
Οι αποχρώσεις του ξανθού φωτίζουν περισσότερο το πρόσωπο και τραβούν την προσοχή από μακριά. Οι περισσότερες γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, θέλουν να γίνονται το επίκεντρο όπου και αν πηγαίνουν. Το ξανθό είναι ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες που έχουν θερμό τόνο επιδερμίδας. Αν οι φλέβες στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα σας είναι προς το πράσινο, τότε μάλλον έχετε θερμό τόνο επιδερμίδας, οπότε σας ταιριάζει περισσότερο το ξανθό.

Τα κόκκινα μαλλιά
Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά προσδίδει στη γυναίκα περισσότερο πάθος αλλά και επαναστατικότητα. Οι αποχρώσεις του κόκκινου τις περισσότερες φορές δεν φαίνονται τόσο φυσικές, ωστόσο πολλές γυναίκες τις προτιμούν επειδή προσδίδει ένα ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή τους. Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι κατάλληλες για γυναίκες που δεν συμβιβάζονται εύκολα και που θέλουν να ξεχωρίζουν.


Ιδέες για χρώματα μαλλιών

Ombre μαλλιάbeauty.aboutbeauty.about
beauty.aboutDip Dye color (έντονα χρώματα)beauty.aboutbeauty.about
beauty.aboutΞανθά μαλλιά


lovenstyle
lovenstyle
lovenstyle


Καστανά μαλλιάi-hairstylei-hairstyleunique-hairstyles

Κόκκινα μαλλιάi-hairstyle
i-hairstyle
i-hairstyle


Μαύρα μαλλιάshesols
julieannemeryhairsri

dynamikhgynaika.gr