Πώς να φορέσεις τη σέξι ολόσωμη φόρμα;


Jumpsuit! H ολόσωμη φόρμα φέτος γίνεται αγαπημένη των σχεδιαστών. Ανάλογα με το σχέδιο, το ύφασμα, αλλά και το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας είναι…


ένα κομμάτι που μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί με τη βοήθεια αξεσουάρ και να φορεθεί όλο το 24ωρο, από τη δουλειά μέχρι την επίσημη βραδινή έξοδο και από την εκδρομή μέχρι το cool bar.

Δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνη που κολακεύει περισσότερο τον σωματότυπό σου και να την συνδυάσεις ιδανικά με ψηλά τακούνια για να πετύχεις το εφέ μια επιμηκυμένης, μακρόστενης σιλουέτας.

Ακόμη και στις σιλουέτες αχλάδι, η σωστή ολόσωμη φόρμα (δηλαδή αυτή που είναι εφαρμοστή στο πάνω μέρος και πιο χαλαρή κάτω) κολακεύει τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία, ακριβώς όπως θα έκανε κι ένα μάξι φόρεμα.

Για μια πιο lady like εμφάνιση, συνδύασέ τη με σακάκι, ενώ για να δώσεις ένα πιο ροκ ύφος, προτίμησε ένα δερμάτινο τζάκετ.

Από τα μεγάλα ατού της είναι πως δεν μας προβληματίζει για το πώς συνδυαστεί (δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε τα αξεσουάρ με τα οποία θα την αναδείξουμε) αφού έχει όλα τα πλεονεκτήματα του φορέματος, αλλά είναι πιο άνετη εξ ορισμού.

Τιπ: Αν αγχώνεσαι για κάποια παραπανίσια κιλάκια (που πιθανόν, βέβαια, βλέπεις μόνο εσύ) προτίμησέ τη μονόχρωμη.