Scream of the skin..από τη LA ROCHE POSAY


Ευαίσθητο δέρμα.. μία επίπονη πραγματικότητα.
Η La Roche-Posay έχει τη λύση.

Το ευαίσθητο δέρμα δεν είναι μια θεωρητική κατάσταση. Είναι μία πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά πολλές γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας. Συγκεκριμένα, μία στις 3 Ελληνίδες δηλώνει ότι έχει ευαίσθητο δέρμα.

Ο χαρακτηρισμός «ευαίσθητο δέρμα» δεν πρέπει να μπερδεύεται με τον τύπο δέρματος – ξηρό, κανονικό/μικτό, λιπαρό. Η ευαισθησία εκδηλώνεται ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και μπορεί να είναι παροδική ή μόνιμη.

Χαρακτηριστικό του ευαίσθητου δέρματος είναι η υπερ-αντιδραστικότητα, δηλαδή η ακραία αντίδραση του σε παράγοντες που συνήθως, στα φυσιολογικά δέρματα, είναι καλά ανεκτοί. Εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι έντονες καιρικές συνθήκες, καταπονούν καθημερινά το ευαίσθητο δέρμα με αποτέλεσμα την εμφάνιση δυσάρεστων συμπτωμάτων όπως η έλλειψη άνεσης, οι κοκκινίλες, το τράβηγμα, η φαγούρα, η αίσθηση καύσου και οι ερεθισμοί. Επίσης, είναι διαπιστωμένο πως το ευαίσθητο δέρμα γερνάει πιο γρήγορα.

Η μάρκα του δερματολόγου που αλλάζει τη ζωή του ευαίσθητου δέρματος

Με ερευνητική εμπειρία μεγαλύτερη των 30 ετών και χάρη σε 1.000 περίπου κλινικές μελέτες σε ασθενείς και δοκιμές σε καταναλωτές, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay γνωρίζουν σε βάθος τη φυσιολογία του ευαίσθητου δέρματος και τις ανάγκες του. Έτσι δημιουργούν δερματολογικά προϊόντα νέας γενιάς, ειδικά σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ατόμων με ευαίσθητο δέρμα.
Οι συνθέσεις περιλαμβάνουν αυστηρά επιλεγμένα δραστικά συστατικά στην απολύτως απαραίτητη συγκέντρωση, ώστε να εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και απόλυτο σεβασμό στο ευαίσθητο δέρμα. Στην καρδιά όλων των προϊόντων La Roche-Posay βρίσκεται το Ιαματικό Νερό της ομώνυμης πηγής, αναγνωρισμένο από τη δερματολογική κοινότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
Το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay είναι ένα μοναδικό Ιαματικό Νερό.
Η μοναδική του σύνθεση, πλούσια σε Σελήνιο, έχει αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση αποδεδειγμένες με πάνω από 520 κλινικές δοκιμές σε περισσότερους από 45.000 ασθενείς παγκοσμίως.

Το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay προσφέρει πολύ περισσότερα από μια δροσιστική κίνηση. Αποτελεί πραγματική καθημερινή φροντίδα, καθώς καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, απομακρύνει τους ερεθισμούς, έχει απαλυντική δράση, ενισχύει τη δράση της ενυδατικής φροντίδας και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.
Χρησιμοποιείται καθημερινά στο πρόσωπό για να ολοκληρώσει τον καθαρισμό αλλά και σε όλο το σώμα για να το καταπραΰνει (μετά  την αποτρίχωση, το ξύρισμα, τις αισθητικές επεμβάσεις, την έκθεση στον ήλιο, κ.ά.).
Η TOLERIANE ULTRA της La Roche-Posay αποτελεί την καθημερινή εντατική, καταπραϋντική και ενυδατική φροντίδα, ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό δέρμα. Με την χρήση της, ημέρα με την ημέρα η ευαισθησία του δέρματος μειώνεται και η άνεσή του αποκαθίσταται.
Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το πρόσωπο, ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ TOLERIANE ULTRA:

1. ULTRA - Καταπραϋντική δράση
Για 1η φορά ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας δρα στην ευαισθησία του δέρματος, χάρη στο ενεργό συστατικό Neurosensine. Η δομή του είναι πανομοιότυπη με ουσίες που εκκρίνονται φυσιολογικά στο σώμα. Όταν εντοπίζει έναν «επιθετικό» παράγοντα, ενεργοποιεί την απελευθέρωση ειδικών «αγγελιοφόρων» του δέρματος, που αναστέλλουν την πιθανή φλεγμονή εμποδίζοντας έτσι την αντιδραστικότητα και την υπερευαισθησία.

2. ULTRA – Υψηλή Ανοχή, δοκιμασμένη σε αλλεργικό και ατοπικό δέρμα.
Για 1η φορά ένα καλλυντικό προϊόν δοκιμάστηκε σε συνεργασία με αλλεργιολόγους σε άτομα πολυευαισθητοποιημένα σε τουλάχιστον 2 αλλεργιογόνα σύμφωνα με τη σειρά Ευρωπαϊκών Προτύπων.
Αποτέλεσμα: Υψηλή Ανοχή με κλινικές αποδείξεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.


3. ULTRA – Μινιμαλιστική σύνθεση, απαλλαγμένη από ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες.
Η σύνθεση της TOLERIANE ULTRA είναι ένα πραγματικό επίτευγμα. Μια σύνθεση με ελάχιστα δραστικά συστατικά, απαλλαγμένη από πιθανούς ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες.

4. ULTRA Ερμητικό κλείσιμο
Συσκευασία που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη La Roche-Posay, ακολουθώντας τις προδιαγραφές ασφάλειας της φαρμακευτικής βιομηχανίας:
  1. Ειδικό στόμιο που αποτρέπει την επαναφορά του μη χρησιμοποιούμενου προϊόντος μέσα στη συσκευασία
  2. Βαλβίδες που αποτρέπουν την επιμόλυνση
  3. Προστατευτική θήκη για στεγανότητα από τον αέρα. Εμποδίζει την επιμόλυνση και οξείδωση του προϊόντος.
  4. Αναδιπλούμενη σακούλα που δεν αφήνει υπόλειμμα στη συσκευασία.

Χάρη στη συσκευασία αυτή η αγνότητα του προϊόντος διασφαλίζεται σε κάθε εφαρμογή.
H ISO-UREA της La Roche-Posay είναι γαλάκτωμα σώματος που ενυδατώνει και καταπραΰνει το ξηρό και τραχύ δέρμα.

Το ξηρό δέρμα παρουσιάζει ανομοιομορφία στην όψη και είναι τραχύ στο άγγιγμα, ενώ παράλληλα βιώνει αίσθηση τραβήγματος και δυσφορίας. Η κύρια αιτία που προκαλεί ξηρότητα είναι η διαταραχή της φυσικής διαδικασίας απολέπισης της επιδερμίδας από εξωτερικούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα το κρύο.

Η ISO-UREA ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του ξηρού δέρματος χάρη στη μοναδική σύνθεσή της με Ουρία και A.P.F. (παράγοντας ενεργοποίησης πρωτεασών). Η Ουρία είναι δραστικό συστατικό αναφοράς που χρησιμοποιείται από τους δερματολόγους για την αντιμετώπιση της ξηρότητας. Ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και ρυθμίζει την επιδερμιδική απολέπιση. Ο A.P.F. δρα συνεργικά και ενισχύει τη δράση της Ουρίας, έχοντας στοχευμένη δράση στην εξάλειψη των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα. Αποτέλεσμα: το δέρμα ενυδατώνεται και καταπραΰνεται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Οι περιοχές με τραχύτητα απαλύνονται. Το δέρμα παραμένει πιο απαλό και άνετο.

Με κρεμώδη, μη λιπαρή και μη κολλώδη υφή που προσφέρει αίσθηση απαλότητας.


 
   


Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε  πώς αισθάνεται καθημερινά το ευαίσθητο δέρμα