ΝΕΟ Clinique Bottom Lash Mascara
Μικρό βουρτσάκι, Μεγάλο αποτέλεσμα…
Λανσάρισμα: Σεπτέμβριος 2012

Γνωρίζατε ότι το 82% των γυναικών φορούν μάσκαρα σε καθημερινή βάση? Και το 80% που ερωτήθηκε, είπε ότι το βουρτσάκι τους είναι είτε πολύ μεγάλο ή δεν διευκολύνει σε σχήμα για τις κάτω βλεφαρίδες.
Παρόλο που ένα σωστό μακιγιάζ προϋποθέτει μάσκαρα, ακόμη και οι λάτρεις των μάσκαρα δυσκολεύονται να τις εφαρμόσουν στις κάτω βλεφαρίδες χωρίς να μουτζουρωθούν. Επιτέλους, η  Clinique είναι εδώ για να βοηθήσει. Πάντα μπροστά στις καινοτομίες η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Bottom Lash Mascara, ένα μάσκαρα ειδικά σχεδιασμένο για τις κάτω βλεφαρίδες με διάρκεια 24 ωρών χάρη στη ειδική σύνθεσή του.

Αποκλειστικά για την Clinique, το βουρτσάκι του νέου Bottom Lash Mascara είναι το μικρότερο στην αγορά με τη μεγαλύτερη ευθύνη! Να αναδείξει τις μικρές και ευαίσθητες κάτω βλεφαρίδες. Η μοναδική του ακρίβεια στην εφαρμογή δίνει σχήμα στις κάτω βλεφαρίδες και προσφέρει αποτέλεσμα φυσικό με ένταση. Φιλοξενείται σε μια όμορφη ασημί συσκευασία με το χαρακτηριστικό floral οικόσημο της Clinique, που είναι ιδανική για εύκολη μεταφορά. Συνδυάζεται μοναδικά με όλα τα μάσκαρα της Clinique για εντυπωσιακό βλέμμα πάνω και κάτω.

Να, πως λειτουργεί! 
  • Η σύνθεσή του ενεργοποιείται θερμικά και προσφέρει αποτέλεσμα για 24 ώρες χωρίς να μουτζουρώνει ή να σπάει. Ανθεκτικό στο κρύο νερό.
  • Το acrylates copolymer που περιέχει στεγνώνει αμέσως μετά την εφαρμογή και προσφέρει άμεσα ένα στρώμα που προστατεύει τη σύνθεση από το κρύο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία.
  • Το bentonite, ένα ειδικό συστατικό που δρα σαν πηλός, καλύπτει τις κάτω βλεφαρίδες για μεγαλύτερη ακρίβεια ενώ το jojoba oil τις θρέφει και τις απαλύνει. 
  • Για να το αφαιρέσετε, χρησιμοποιήστε βαμβάκι σε ζεστό νερό και περάστε τις βλεφαρίδες. Συνεχίστε με καθαρισμό του προσώπου σας όπως κάνετε συνήθως.

Λεπτομέρειες
Διαθέσιμο στην απόχρωση Black. Προτεινόμενη ΛΤ 15,00€

Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κατάλληλο για φακούς επαφής και ευαίσθητα μάτια. Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία, 100% Χωρίς Άρωμα.