Οι νέες κυρίαρχες τάσεις στα νύχιαΗ νέα σεζόν είναι εδώ για να σας θυμίσει ένα και μόνο πράγμα… ότι ήρθε η ώρα να δώσετε καινούργια λαμπερά χρώματα στα νύχια σας. Ξεχάστε, λοιπόν, τα φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα που σας συγκλόνισαν το καλοκαίρι και ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν και τα νέα συναρπαστικά χρώματα που φέρνει μαζί της.

Σχήματα: Το οβάλ σχήμα είναι και πάλι in! Το οβάλ σχήμα είναι πιο «χαλαρό» και όχι τόσο αυστηρό όσο το τετραγωνισμένο. Το βασικό εδώ είναι ότι μπορείτε και μόνη σας να δημιουργήσετε το σχήμα στο σπίτι.

Σαν αμύγδαλο: Το σχήμα-αμύγδαλο είναι ένα ακόμη trend στα σχήματα αρκεί να είναι σε μέτριο μήκος- ούτε πολύ μακριά αλλά ούτε και πολύ κοντά.

Το διαχρονικό κόκκινο: Το χρώμα του πάθους επιστρέφει και φέτος όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφού το κόκκινο είναι ένα χρώμα που είναι πάντα in το φθινόπωρο. Σέξι και αισθησιακό, το φετινό κόκκινο δεν είναι καθόλου επιθετικό αλλά αντίθετα είναι γλυκό και ρομαντικό στις αποχρώσεις του κόκκινου τριαντάφυλλου(βαθύ και γεμάτο χρώμα) αλλά και του βατόμουρου.

Γκρι: Φέτος το γκρι γίνεται ακόμη πιο απαλό από πέρυσι και με σχεδόν καφέ βάση είναι το χρώμα που θα λατρέψετε αφού ταιριάζει με όλα σχεδόν τα ρούχα.

ΠΗΓΗ: real.gr