Τα πέντε πιο άχρηστα προϊόντα ομορφιάς
Και τι προϊόν δεν έχει βγει για την περιποίηση της γυναίκας. Μάσκα ομορφιάς, κρέμα ενυδάτωσης, κρέμα για τη νύχτα, κρέμα για τα μάτια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.Και φυσικά οι κυρίες που θέλουν πάντα να είναι φρέσκες, όμορφες, νέες και λαμπερές ξοδεύουν αφειδώς τα χρήματά τους για να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο.


Έλα όμως που πολλά από τα προϊόντα ομορφιάς είναι στην κυριολεξία άχρηστα και άρα δίνουμε τα λεφτά μας τζάμπα.
Εμείς ψάξαμε, ρωτήσαμε και σας έχουμε τα πέντε πιο άχρηστα προϊόντα ομορφιάς που δεν χρειάζεται να αγοράσετε ποτέ.
1. Το Τόνερ
Οι περισσότεροι δερματολόγοι συμφωνούν ότι τζάμπα σπαταλάτε χρήματα και χρόνο σ’ αυτά. Τα τόνερ εφευρέθηκαν μόνο και μόνο γιατί τα υγρά καθαρισμού προσώπου συνήθως άφηναν υπολείμματα σαπουνιού στο δέρμα που έπρεπε να αφαιρεθούν. Όμως τα νέα υγρά καθαρισμού που κυκλοφορούν στην αγορά δεν το κάνουν αυτό, οπότε γιατί να αγοράζετε κι εσείς τόνερ;
2. Οι μάσκες για τα πόδια
Αν χρειάζεστε απλά μια δικαιολογία για να βάλετε τα πόδια σας ψηλά και να μην κάνετε καμία δουλειά στο σπίτι, ok μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα για τα πόδια σας. Μην περιμένετε όμως να τα κάνει απαλά και να σας απαλλάξει από τη σκληρότητα. Γι’ αυτό προτιμείστε την κλασική ενυδατική κρέμα και θα δείτε θαύματα.
3. Προϊόντα για peeling χειλιών
Εκτός κι αν τα χείλη σας έχουν τρομερό πρόβλημα, τότε ένα lip balm είναι αρκετό για να τα κρατήσει μεταξένια και απαλά. Ακόμα όμως κι αν τα χείλη σας έχουν σκάσει πολύ, αφού βάλετε το lip balm, τυλίξτε ένα χαρτομάντιλο γύρω από το δάχτυλό σας και αρχίστε να τρίβεται τα χείλη σας. Αμέσως θα φύγουν τα σκασίματα και θα γλιτώσετε και τους ερεθισμούς.
4. Οτιδήποτε γράφει πάνω «κυτταρίτιδα»
Καμία λοσιόν ή κρέμα ή αφρός ή χάπι δεν πρόκειται ποτέ να σας απαλλάξει από την κυτταρίτιδα. Η αντηλιακή κρέμα εμποδίζει τις ακτίνες UV να επηρεάσουν τα κύτταρα που δίνουν στο δέρμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού, γι’ αυτό προτιμείστε την ειδικά όταν τα πόδια σας είναι γυμνά.
5. Οι κρέμες για το λαιμό
Μη πιστεύετε ότι ο λαιμός σας θέλει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση για να μην προδίδει τα χρόνια σας. Κάντε ακριβώς ότι κάνετε και με το πρόσωπο και το σώμα σας. Βάλτε την ενυδατική σας κρέμα και την αντηλιακή σας τα πρωινά και το βράδυ προτιμείστε μια κρέμα νυκτός με ρετινόλη.

Πηγή: star.gr