Οργανώστε σωστά το νεσεσέρ σας με 3 βήματα


Οργανώστε σωστά το νεσεσέρ σας με 3 βήματα

Μία μικρή αλλά σημαντική κίνηση τώρα που οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά είναι η ανανέωση των καλλυντικών προϊόντων που έχουμε όλες στο νεσεσέρ μας.


Η τελευταία φορά που μπήκατε στον κόπο να ανακαλύψετε τί γίνεται μέσα στον ναό της προσωπικής ανανέωσης ήταν μάλλον κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καύσωνα….
Είναι σημαντικό όμως να τσεκάρετε συχνά το νεσεσέρ, όχι μόνο για να δείτε ότι έχετε ό,τι χρειάζεστε, αλλά και για να είστε σίγουρες ότι το μαγικό τσαντάκι επιτελεί ακόμη το σκοπό του: να έχετε πάνω σας τα απολύτως απαραίτητα.
  • Οπότε:
1. Αδειάστε αρχικά όλο το περιεχόμενο του νεσεσέρ σε μια επιφάνεια που δεν λεκιάζει, ή χρησιμοποιήστε μία πετσέτα που δε χρειάζεστε. Σίγουρα θα λεκιαστεί.
Αν μάλιστα έχετε διάθεση για ολική ανανέωση, αγοράστε ένα καινούριο νεσεσέρ, με περισσότερο πρακτικούς χώρους από το παλιό σας, για παράδειγμα, περισσότερες θήκες και θέσεις για τα μολύβια και τα κραγιόν.
2. Τσεκάρετε αν έχουν λήξει τα καλλυντικά σας. Πάνω κάτω να υπολογίζετε ότι: η μάσκαρα καλό είναι να ανανεώνεται κάθε 4 μήνες. Τα κραγιόν και τα lip gloss κάθε δύο με τρία χρόνια. Η πούδρα κάθε δύο χρόνια. Τα μανό κάθε χρόνο. Οι ενυδατικές κρέμες συνήθως κρατούν ένα χρόνο, όσο για τις αντηλιακές κρέμες, απλά τσεκάρετε τη συσκευασία τους.
3. Πετάξτε ό,τι δεν χρειάζεστε. Ανανεώστε τα απολύτως απαραίτητα. Για το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας μη ξεχάσετε την κολόνια, το αντιηλιακό προσώπου, την αδιάβροχη μάσκαρα και το προστατευτικό lip gloss.Πηγή: nooz.gr