3 απλά βήματα για να έχετε υγιή επιδερμίδα


Με τους καλοκαιρινούς μήνες που περνάμε το δέρμα μας ταλαιπωρείται από αφυδάτωση, λυπαρότητα και ξηροδερμία. Θα σας δώσουμε κάποιες μικρές συμβουλές ώστε να προσέξετε καλύτερα το δέρμα σας και να το προετοιμάσετε για τον χειμώνα!


Step 1


Ενώ είστε στο ντους, χρησιμοποιήστε μία κρέμα απολέπισης για να διώξετε μακριά  τα νεκρά κύτταρα του δέρματοςΣυνήθως απολέπιση κάνουμε κάθε δεύτερη μέρα, αλλά μπορείτε να το κάνετε τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με το πόσο καλή είναι η κρέμα σας και το σφουγγαράκι σας. Επίσης, χρησιμοποιήστε μια ελαφρόπετρα για τις φτέρνες σας. Συμβουλή:Βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν είναι πολύ καυτό, γιατί έτσι θα ξεραθεί το δέρμα σας μετά το μπάνιο.

Step 2


Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα σώματος  για να σφραγίσει την υγρασία του σώματός σας. Αφού τελειώσετε με το μπάνιο, μην περιμένετε περισσότερο από 5 λεπτά για να την εφαρμόσετε . Είναι καλύτερα αν το δέρμα σας είναι ακόμη λίγο υγρό, επειδή αυτό θα βοηθήσει να περάσει η κρέμα στο εσωτερικό του δέρματός σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα, αγκώνες και τα πόδια!

Step 3


Να έχετε πάντα μαζί σας μια κρέμα ενυδάτωσης για τα χέρια σας. Πριν τον ύπνο,μπορείτε να την εφαρμόσετε στα χέρια σας (ιδιαίτερα τους αγκώνες σας), καθώς και στα πόδια σας. Συμβουλή: Για να σφραγίσετε την υγρασία, απλώνετε στα πόδια σας μια παχιά στρώση κρέμας και ύστερα φοράτε τις κάλτσες σας..(αν το αντέχετε!), Όταν θα ξυπνήσετε το επόμενο πρωί τα πόδια σας θα φαίνονται απίστευτα!Δοκιμάστε το!
akraiobeauty