Πώς να καλύψετε τους μαύρους κύκλους

 

Το “κλειδί” είναι να βρείτε τον σωστό τόνο του κονσίλερ και να είναι αρκετά καλυπτικό
Το “κλειδί” είναι να βρείτε τον σωστό τόνο του κονσίλερ και να είναι αρκετά καλυπτικό
Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα συχνό πρόβλημα , καθώς προκαλείται λόγω της κακής ποιότητας ύπνου, αλλά και λόγω της κούρασης. Εκτός από ό,τι πρέπει να βελτιώσετε τη διατροφή σας και κοιμάστε περισσότερο υπάρχουν κάποια tips για να τα καλύψετε.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε ένα αρκετά καλυπτικό κονσίλερ στον τόνο του make-up, όχι πιο ανοιχτό, γιατί θα γκριζάρει. Μπορείς να αποχρωματίσεις πρώτα τους μαύρους κύκλους με make-up και έπειτα να περάσεις από πάνω το κονσίλερ. Για να έχεις τη σωστή κάλυψη, πρέπει να το το απλώσεις ταμποναριστά πάνω στην επιδερμίδα.
Επίσης, οι μαύροι κύκλοι είναι συχνά κληρονομικό χαρακτηριστικό. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί για μικρές αλλαγές ανεξάρτητα από τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Οι μαύροι κύκλοι μπορεί να οφείλονται επίσης σε ελλιπή απορρόφηση πρωτεϊνών λόγω ανεπάρκειας υδροχλωρικού οξέως στο στομάχι εξαιτίας έλλειψης βιταμίνης Β6 και φολικού οξέως. Πιθανόν λοιπόν να χρειάζεται να λαμβάνετε συμπληρώματα διατροφής.
24h NewsRoom