Πόλεμος στη μόδα για ένα… παπούτσι!


shoe
Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο χώρο της μόδας και για όλα φταίει… ένα παπούτσι!

Η ιστορία έχει ως εξής: Η κόρη του μεγιστάνα του real estate και δισεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, έχει εδώ και καιρό λανσάρει τη δική της σειρά παπουτσιών.
Ως εδώ όλα ωραία και καλά, και μάλιστα σημειώνουν και καλές πωλήσεις. Κάποια στιγμή, όμως, ο γνωστός σχεδιαστής Ντέρεκ Λαμ πέρασε από μια βιτρίνα και κοντοστάθηκε να δει ένα από τα πολλά ζευγάρια παπούτσια που έχει σχεδιάσει. Μόνο που κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό καθώς δεν έγραφε «Derek Lam» αλλά «Ivanka Trump»!
Ο σχεδιαστής κατέφυγε άμεσα στη νομική υπηρεσία της εταιρείας του και έδωσαν στην κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και τα καταστήματα Μαρκ Φίσερ που εμπορεύονται τις δημιουργίες της, διορία μιας εβδομάδας για να αποσυρθούν.
«Έχουμε δει πολλές παραπλήσιες αντιγραφές αλλά ποτέ ακριβής μέχρι λεπτομέρειας αντιγραφή» τόνισε ο Γιαν Χέντρικ Σκλοτμαν, διευθυντής της εταιρείας του Ντέρεκ Λαμ.
Λογικό είναι να ωρύεται ο Ντέρεκ Λαμ. Όταν το ίδιο ακριβώς ζευγάρι κοστίζει σε αυτόν 780 δολάρια και στο διπλανό κατάστημα 150 δολάρια, ποιος θα το αγοράσει; Πάντως, έχει και ένα δίκιο. Είναι «φωτοτυπία» η δημιουργία της Ιβάνκα…
tuned.gr